20 september 2011

Zombie Zoo

Nog maar weer even een opwarmertje tussendoor in afwachting van de zg ERSPC Quality of Life studie die ons beloofd is voor het einde van het jaar.

Iemand zonder symptomen kun je niet beter maken. Laat dit een leidraad zijn, bezoek alleen een arts als je wat mankeert. Onthou dit goed! Wat zeggen de Bangma's & the likes? U zou ziek kunnen zijn, ik zou u beter kunnen maken en u zou langer kunnen leven. Geef mij uw bloed.... Daarbij wordt heel ernstig en deftig gekeken. Trap er niet in, je bent niet ziek, hij maakt je niet beter, je leeft niet langer. Hier en hier. Integendeel, je wordt ziek: impotent, incontinent al dan niet met psychotrauma waar het troostmeisje zich dan weer over ontfermt.

Shooting at a lame Duck? Beating a dead Horse? NEIN! Ze zitten nog steeds achter je aan. Op Teevee Shows, bij Blue Ribbon, op internetpagina's met "objectieve info", bij keuringen en met PSA prikken zonder dat je er iets van weet (bijvoorbeeld bij bezoek aan een ziekenhuis voor een andere aandoening). En ondertussen schijnheilig dure dingen zeggen over maatschappelijke verantwoordelijkheid.