05 augustus 2010

Salonfähig

Nieuw hier? Waar gaat dit over? Ga eerst hierheen. Lees ook dit. Lees ook mededelingen

De drukproeven zijn binnen, ook het griezelig schrijfsel van Professor Prostaat Pensioenplan als reactie op mijn stuk is onder embargo in mijn bezit. Er kan geen letter meer veranderd worden.

Hoe graag ik ook anders zou willen ik moet over de inhoud zwijgen tot 7 september. Maar dit wil ik er wel over kwijt. Op mijn  analyse en de daar uit afgeleide voorstellen voor sancties reageert de professor ongeveer zoals indertijd de Partijsecretaris van het Politbureau van de USSR. Gelukkig leven we nog steeds in een min of meer vrij land, ik zeg min of meer bijvoorbeeld vanwege de affaire Nekschot, want anders was ik door de Dijkzigt politie allang afgevoerd en was het nooit tot publicatie gekomen. Na 7 september volgt op Huisarts en Wetenschap een Internetdiscussie (alleen toegankelijk voor H&W leden). Omdat het hele zaakje door mij in gang is gezet mag ik de discussie openen wat een reactie zal zijn op het vrijwel onleesbare ambtelijke verweerschrift van Partijsecretaris Professor Prostaat Pensioenplan. Ik zal hier op PSA Prostaatkankertjes uiteraard citeren uit deze discussie.

PSA Prostaatkankertjes kon tot nu toe makkelijk afgedaan worden als een louche site van een gevaarlijke gek. Maar nu mijn mening en de onderbouwing daarvan (na kritische beoordeling door de redactieraad) in Huisarts en Wetenschap gepubliceerd wordt kan men er niet meer omheen. Van Junkstatus is PSA Prostaatkankertjes nu ineens AAA.

Vandaar dat nu het moment gekomen is dat ik me ga bezighouden met de publiekspers. Uiteindelijk  doe ik dit allemaal  om het volk te beschermen tegen de gevolgen van de pretenties van een wereldvreemde. Het schandaal is groot genoeg voor nieuws op de Binnenland pagina's en Actualiteitenrubrieken. Aan de orde is nu een indringend persbericht met bijlagen. Geluk speelt ook een rol, want als bijvoorbeeld op 7 september bekend wordt dat Nelie Smit Kroes de nieuwe premier wordt, zal er veel minder aandacht zijn. Verder is het afwachten hoe het journaille, waaronder een aantal PSA-junkies, met dit nieuws omgaat. Hoe reageert bijvoorbeeld iemand als Paul Witteman, die kort geleden een prostaatoperatie onderging, als hij de H&W PDF onder z'n neus krijgt? We doen ons best en we zullen zien.

6 opmerkingen:

Familie Veen zei

We wensen je veel succes!

Anoniem zei

Moeilijkheid bij persbericht lijkt mij dat vorig jaar al uitgebreide coverage is geweest over ERSPC, zij het zeer eenzijdig. Men zal snel denken oud nieuws...

antiuro

Henk Scholten zei

Antiuro thanks, ik realiseer me dit. Het nieuws is de afwezigheid van nieuws nl het niet afkomen van de beloofde zg Quality of Life Study. Kop daarvoor zou bv kunnen luiden. "Rotterdamse Prostaatkanker Onderzoekers komen belofte niet na: Publiek opgescheept met halve waarheid" Maar dan beter.....

George Berger zei

Succes Henk.

Anoniem zei

Liga 2e Stap wordt uit de schappen genomen , om de gebruikersinformatie , in verband met verslikken , te wijzigen .
Een idee voor Rotterdam ?
-- Simplistisch Verbond --

Anoniem zei

Nog even iets over dat verslikken bij artsen .
Het grote voordeel van beroepsgeheim is tevens een nadeel : dat , wat je weet , hoef je niet over te praten en dat , wat je niet weet , ook niet .

-- Simplistisch Verbond --