25 augustus 2011

Watchful Waiting

Het wachten is nog steeds, eigenlijk al sinds het begin van de blog, op de nieuwe beloofde ERSPC-Bangma studie waarin we dan eindelijk een beeld krijgen van de aangerichte letselschade, die Read my Lips, gigantisch zal zijn. 1 van de redenen dat ik bovengemiddelde cijfertjes verwacht is dat, in ieder geval in Rotterdam, een groot opleidingsprogramma is gekoppeld aan het ERSPC. Veel beginners hebben geopereerd en dat gaat natuurlijk vaker fout.

Natuurlijk vraag ik geregeld, per brief, per telefoon, "Jongens, wanneer komen jullie nou?" maar het zal niemand verrassen dat ik hierop geen antwoord krijg. Bangma is er haast nooit, of met sabattical, of op congres, of met vakantie en als hij er dan wel eens is komt ervan het beloofde terugbellen natuurlijk niets.

Meanwhile hou ik Pubmed in de gaten, repeteer ik allerlei ERSPC cijfertjes en leer ze uit m'n hoofd, zodat als het moment daar is ik direct en effectief kan toeslaan. Het is nu dus even rustig, maar dan kan zo veranderen.....

2 opmerkingen:

Claudia zei

We are waiting too! Have a nice day, Claudia

Anoniem zei

Ik denk dat dat raport er al is,van daar dat plotselingen onderzoek waar ik je over berichte waar volgens mij de farma industrie achter zit. om aan te kunnen tonen dat het medicatie ook gaat want de vragen waren uitsluiten betrekking op prostaat (kanker) gerelaterde middellen.
Jammer dat ik geen copie van dat gebeuren gemaakt heb (was nog al uitgebreid)
M.v.g Hans